dimarts, 7 d’abril del 2015

Dimarts 7 d'abril

Començarem la primera edició després de la Setmana Santa de manera especial. Avui per començar visita la ràdio Pere Jou "Quart Primera", per presentar el seu tercer treball "Neurones a la punta d'un iceberg", el tercer treball de la formació. Tal com va fer en els dos anteriors ens els ve a presentar a l'estudi, on també ens farà un tema en directe.

Seguidament agafarem el fil de l'actualitat i de l'edició i com sempre repassarem la informació de serveis a Vilassar de Mar Maresmel'agenda d'activitats previstes, el temps, les noticies destacades, la música del record etc.

A les 11h arriba una setmana més la tertúlia amb els avis àvies de la ràdio, amb les seves receptes de cuina, les seves poesies, temes d'actualitatarticles esportius etc. moderats per Joana Hernández.

A les 12h arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal del nostre poble. Avui ens visita la Sol Teixidor.

I la recta final de l'edició en la segona entrevista parlem amb Georgina Vega, responsable de l'acadèmia de ball "Vine i balla" que avui coincidint amb l'inici de la "Setmana de la salut 2015" conviden a tothom que ho desitgi a ballar "Bollywood" a la Plaça Picasso a les 20h.

 Com sempre l'entreteniment musical i el temps de concurs que ens situa al final del programa.

Tot plegat en l'edició nº773.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada