dijous, 15 d’octubre del 2015

Dijous 15 d'octubre

Començarem l'edició d'avui repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l'agenda d'activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, etc.

A les 10.30h en la primera entrevista del matí parlem amb Francesc Orella, l'actor català protagonista de la serie "Merlí" de TV3. Fa poques setmanes coincidint amb el començament de la serie entrevistàvem al vilassarenc David Solans, en Bruno, el fill a la ficció del nostre convidat d'avui.

A les 11h una setmana més arriba el "Parlant de sexe" amb la nostra especialista MirexBlood, avui parlem dels objectes quotidians que ens poden ajudar a millorar la nostra vida sexual.

A les 11.30h en la segona entrevista del matí parlem amb Margarida Ors, amb ella parlem de l'organització del XIX Festival de Titelles Vilassar de Mar - Firobi.

A les 12h fem la prèvia esportiva del cap de setmana. Parlem dels partits previstos el proper dissabte i diumenge dels diferents equips del nostre poble i de les diferents disciplines esportives, amb Hector Torreblanca.

A les 12.30h enfilem la recta final de l'edició amb la bona música.

Tot plegat en l'edició nº820.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada