divendres, 9 d’octubre del 2015

Divendres 9 d'octubre

Començarem com sempre repasassant l'actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l'agenda d'activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h Laia Lisa i Marià Garcia (Arrels MM) ens parlen de "Creixement personal", una secció que normalment és a les 11h, però que per raons d'agenda avui arriba mitja hora abans. Avui parlem  dels canvis d'estació meteorològica i com afecten.

A les 11h Entrevistem al cantant menorquí Cris Juanico, que aquest vespre actua al Centre Cultural El Born de Barcelona, estrenant el "Born de Cançons" que s'inaugurà avui i fins al mes de desembre. Concert presentant "F(a)usta" i maridatge de vi i cava.

A les 11.30h tornem a escoltar l'entrevista que li fèiem fa uns dies a Sergi Cassola per parlar de la XII Cursa Vilassar-Cabrera.

A les 12h parlem amb Patrici Bultó, Director Tècnic de Biologia i Manteniment de l'Aquarium de Barcelona. Farem un tour virtual per aquestes fantàstiques instal·lacions.

A les 12.30h tornem a encetar el temps de concurs, amb el sorteig d'un sopar per a dues persones al restaurant de "Sorli Emocions".

Tot plegat plegat en l'edició nº817.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada