dijous, 19 de novembre del 2015

Dijous 19 de novembre

Començarem repassant l'informació de serveis a Vilassar de Mar Maresmel'agenda d'activitats previstes, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h escoltarem l'entrevista que Robert Maza li va fer a l'espai "Crònica" a la Regidora de Servies Socials, Gent Gran i Família, Núria Arasa amb motiu del dia internacional en contra la violència de gènere que es celebra el dia 25 de novembre.

A les 10.45h tornarem a escoltar la secció que cada quinze dies en fa Gemma Cazorla. Amb ella parlem de teràpies naturals. Avui tornem a escoltar la secció de la setmana passada, que encara us descarregueu a través d'aquest bloc, i en la que parlàvem de teràpies naturals per nens. Ho vam fer amb Martina Nájera, una nena que fins i tot abans de néixer ja practicava aquest tipus de teràpies.

A les 11h arriba el "Parlant de sexe" amb MirexBlood, on avui parlem de tendències i com sempre amb les recomanacions de temàtica sexual. Recordeu que tenim en marxa el concurs d'il·lustració eròtica i amb la col·laboració de "Crazy Love"

A les 11.30h com cada dijous arriba Joana Hernández amb la secció de teatre, en la qual ens porta les estrenes, recomanacions, cartellera i les entrevistes als protagonistes de l'escena catalana. Avui passa per la secció de teatre del "Parlant de tot", l'actriu Mireia Aixalà

Avui excepcionalment i per motius tècnics el programa finalitzarà a les 12h.

Tot plegat en l'edició nº837.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada