dijous, 25 d’abril del 2013

Dimarts 23 d'abril...

Dimarts 23 d'abril, Sant Jordi, preparem un programa especial que farem com cada any al carrer Sant Pau, davant dels estudis de Vilassar Ràdio. Començarem amb l'actualitat de serveis al Vilassar de Mar i Maresme, l'agenda d'activitats en motiu de la diada, el temps i les noticies destacades

Al llarg del matí passarà pel nostre estudi David Martos, col·laborador de Vilassar Ràdio i guanyador de de diversos premis literaris, que ens ve a fer diverses recomanacions literàries.

Seguidament comptarem amb la presència del també col·laborador de Vilassar Ràdio, el periodista Joan Escofet, que ens farà recomanacions i ens parlarà de llibres que compren diferents personalitats del nostre país.

La música ens farà també companyia al llarg del programa, repassant èxits de grups catalans de totes les èpoques.

A última hora passarà pel programa el músic vilassarenc, Ignasi Caballé, membre de varies formacions, entre elles "El Veïnat", el grup de Vilassar que aquest passat cap de setmana van actuar al "Festour" de La Garriga amb grups com "Brams" "Els Catarres" etc. Ell ens parla dels projectes del grup i també ens farà alguna recomanació literària.

Tot plegat en l'edició especial de Sant Jordi, la nº447.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada