dilluns, 27 de gener del 2014

Dilluns 27 de gener

Començarem la setmana repassant l'actualitat de serveis a de Vilassar de Mar i Maresme, l'agenda d'activitats previstes al nostre poble, el temps, les noticies destacades, la m´suica el record etc.

Al llarg de la primera hora també estarà amb nosaltres Marta Mestre, que és directora de Ràdio Tiana. Amb ella parlem de l¡incendi eu s'ha produït aquest cap de setmana a la Conreria, entre Tiana i Alella, i que aquest matí ja estava apagat, però els bomberrs a primera hora del matí continuen remullant a zona.

A les 11h repassem les noticies del món de la comunicació i parlem del I Concurs de menjar calçots que es celebra a Vilassar de Mar el proper diumenge, organitzat per "Del pagès a casa", el responsable del qual, Dalmacio Ramón, passarà dijous pel programa.

A les 12h en l'entrevista en Xarxa, el company Marc Lobato, entrevista Juanjo Puigcorbé que després de 20 anys torna a pujar als escenàris, en aquest cas al teatre Borràs des del dia 23 de gener i fins el 9 de març interpretant "Si supiera cantar, me salvaría el crítico".

I la última estona de programa la reservem per el temps de concurs i la bona música.

Tot plegat en l'edció nº621.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada