divendres, 31 de gener del 2014

Divedres 31 de gener de 2014


Començarem l'última edició d'aquest mes de gener, de manera especial. El proper diumenge dia 2 s'entreguen els premis Gaudí, els premis que organitzen l'Acadèmia de Cinema Català, i en el premi a millor actor està nominat el vilassarenc David Solans, per el seu paper protagonista a la pel·lícula "El fill de Caín", i que competirà pel Gaudí amb actors consagrats com Javier Cámara, José Sacristan i Eduard Fernández. Les nominacions però no s'acaben aquí perquè el dilluns dia 3 l'actor viatjarà a Madrid per participar a l'entrega dels premis CEC, els més antics del cinema a l'estat espanyol en la qual Solans està nominat a millor actor revelació. Per parlar de tot plegat avui passarà pels estudis de la ràdio i a més telefònicament també intervindrà Mercè Rovira actriu i coach de David Solans en el rodatge de la pel·lícula que es va fer a Tarragona.

Repassarem també l'informació de serveis, el temps, l'agenda d'activitats previstes al nostre poble, les noticies destacades del dia etc.

A les 10.30h arriba "Fugir d'estudi" una secció que servim des de Vilassar Ràdio per tot Catalunya a través de la Xarxa, amb David Martos com a protagonista.

A les 11h Laia Lisa i Marià Garcia ens acosten la secció de creixement personal des de "Arrels MM" de Mataró.

A les 11.30h ens anem al cinema de la ma de Marina Cisa, amb les estrenes, recomanacions, cartellera etc.

A les 12h en l'entrevista en Xarxa, el company Marc Lobato compte amb la presència a l'estudi de Montserrat Carulla, l'actriu que anunciat fa poc que es jubila dels escenaris.

A les 12.30h encetem i acabem amb el concurs setmanal que aquesta setmana ens porta a sortejar una cistella de "Del pagès a casa".

Tot plegat en l'edició nº626.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada