dimarts, 25 de febrer del 2014

Dimarts 25 de febrer de 2014


Començarem repassant l'actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l'agenda, el temps, les noticies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h en l'entrevista del matí parlem d'una xerrada que es porta demà a Vilassar de Mar i que sota el títol "Hàbits saludables en la vellesa" organitzen des de Creu Roja amb la col·laboració de la Regidoria de serveis socials, gent gran i familia. En parlem amb una de les responsables de Creu Roja el nostre poble, Chus Garcia.

A les 11h arriba una setmana més la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio amb els temes d'actualitat, les poesies, les receptes de cuina, els esports etc. avui moderats per Toni Salabert.

A les 12h en l'entrevista en Xarxa, el company Marc Lobato entrevista Àngels Margarit, ballarina, coreògrafa, pedagoga i directora de la companyia "Mudances" que des del 28 de febrer i fins el 2 de març presenten "Capricis" al Mercat de les Flors.

A les 12.30h enfilem la recta final de l'edició amb les recomanacions literàries de la mà de la biblioteca municipal de Vilassar de Mar.

Tot plegat en l'edició nº636.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada