dilluns, 29 de setembre del 2014

Dilluns 29 de setembre


Començarem l'edició com sempre repassant l'actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l'agenda d'activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

Tal com vam explicar en la presentació del programa, els dilluns repassarem les entrevistes i seccions de la setmana anterior

Avui escoltarem dues entrevistes realitzades la primera setmana de temporada, una d'elles amb Uri Soler i Ignasi Soler, que des de Ssstrèpits ens van parlar del nou projecte Ssstrepitosos, un curs de percussió dedicat a nens i nenes amb necessitats educatives especials.

Seguidament escoltarem l'entrevista que li vam fer a Jorge Bucay en directe el divendres, en motiu de la seva visita a Vilassar de Mar per presentar el llibre "Rumbo a una vida mejor", de la mà de llibreria Índex.

Escoltarem al llarg del matí les diferents seccions que ens arriben des de la Xarxa de Comunicació Local.

La primera és "Aules que sumen", un espai que dóna veu a la comunitat educativa per tal d'esbrinar possibles motius del poc interès per estudiar d'una part dels adolescents.

Seguidament escoltarem "Pel bé de tots", una secció que es dedica al benestar social, parlant i incidint avui en la gent gran, coincidint amb la celebració a Vilassar de Mar de la setmana de la gent gran. Secció que condueix Sònia Quer.

L'espai d'economia també hi cap amb "Cinc Cèntims", un espai de divulgació econòmica.

i els dilluns també escoltarem "l'Aigua Clara", un espai d'entrevistes on el convidat serà una persona que ens aporti la seva visió sobre l'actualitat.

Tot plegat en l'edició nº689.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada