dijous, 9 d’octubre del 2014

Dijous 9 d'octubre

Començarem l'edició d'aquest dijous amb el repàs a l'actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l'agenda d'activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades etc.

A les 10.10h l'entrevista del matí ens porta a parlar amb Margarida Ors, que en nom del Firobi ens ve a parlar del "18è Festival de Titelles Firobi Vilassar" que es celebra des de demà divendres i fins diumenge.

A les 10.30h com cada 15 dies Gemma Cazorla ens ve a parlar de teràpies naturals, avui acompanyada de Veronica Noli. Parlem de vegetarians.

A les 11h com cada dijous parlem de sexe amb la MirexBlood, la sexòloga del programa que avui ens parla de joguines eròtiques, per dones, homes i parelles.

A les 11.30h Joana Hernández ens porta al teatre amb les estrenes, cartellera, i les entrevistes amb els actors i actrius de l'escena catalana.

A les 12.10h Hector Torreblanca ens fa la prèvia del cap de setmana esportivament parlant, repassant els partits dels diferents equips i diferents esports del nostre poble. Fent especial repàs el partit que ahir va jugar la U.E.Vilassar al camp del F.C.Martinenc, i que va caure per 4-0, en jornada intersetmanal de la lliga de 3a Divisió.

A les 12.30h el últims minuts del programa els reservem com sempre per l'entreteniment musical, amb la bona música arribem al final del programa d'avui.

Tot plegat en l'edició nº697.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada