dilluns, 13 d’octubre del 2014

Dilluns 13 d'octubre

Començarem com sempre repassant l'actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l'agenda d'activitats previstes a casa nostra, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 11h en l'entrevista del matí comptarem amb Margarita Ors, que ens explicarà el primer balanç que fan de l'organització del 18è Festival de Titelles Firobi Vilassar que s'ha celebrat aquest cap de setmana.

Els dilluns després de repassar l'actualitat recordem seccions i entrevistes que vam realitzar la setmana passada, així avui tornarem a escoltar la secció que cada quinze dies ens porta Gemma Cazorla i que ens parla de teràpies naturals. La setmana passada venia acompanyada de Veronica Noli i parlàven del món vegeterià.

Tornarem a escoltar la secció "Cuines del món" en la que els dimecres cuinem en directe a la ràdio amb Xavier Boluda. Tornarem a escoltar la secció en la qual vam cuinar Shushi.

I els dilluns comptem amb seccions que ens arriben des de La Xarxa.

Parlarem d'economia en l'espai "Cinc Cèntims". Avui Montse Hidalgo parla d'economia amb Judith Vall investigadora del Centre en Recerca i Salut Econòmica de la Universitat Pompeu Fabra.

Comptarem també amb l'espai "Aules que sumen" en la Sònia Quer parla la diversitat de les aules. Avui parla Joaquim Prats Catedràtic de la Universitat de Barcelona, especialitzat an anàlisis de sistemes educatius.

En l'espai de salut "Pel bé de tots", la mateixa Sonia Quer ens parla de la llet artificial acompanyada del Dr. Joaquín Escribano de la Universitat Rovira i Virgili.

I en l'espai d'actualitat "L'aigua clara" Montse Hidalgo parla d'un fenomen en alça, parla del "Càmping" i ho fa amb Ramon Nuez, President del Saló Internacional del Caravaning de Barcelona.

Tot plegat en l'edició nº699.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada