dilluns, 20 d’octubre del 2014

Dilluns 20 d'octubre


Començarem la setmana  repassant l'actualitat de serveis a Vilassar de Mar Maresmel'agenda d'activitats previstes a Vilassar de Mar , el temps, les notícies destacades, la televisió comunicació etc.

Amb l'actualitat completarem els primers 60 minuts del programa.

Els dilluns com sempre fem un repàs a les entrevistes i seccions destacades dels programes de la setmana anterior, i comptem també amb les seccions que ens fan arribar des de La Xarxa.

Tornarem a escoltar l'entrevista que vam fer divendres en la seva visita mensual Vilassar Ràdio a les agents de Mossos d'Esquadra de l'ABP de Premià de Mar. En la seva xerrada de seguretat van parlar de venda ambulant.

Recordarem la secció d'humor "Fugir d'Estudi" on amb David Martos contrastem estudis reals amb trucades a les cases de diferents pobles de Catalunya. Secció que podeu escoltar els divendres.

Les seccions de La Xarxa que arriben els dilluns ens porten els següents temes.

"Pel bé de Tots" l'espai de salut presentat per Sonia Quer, avui parlem de la síndrome de visió informàtica, amb una entrevista a Alfons Bielsa, President del Col·legi Oficial d'Òptics i Optometristes de Catalunya.

En l'espai d'economia "Cinc Cèntims" Montse Hidalgo parla dels vehicles elèctrics i de l'estalvi que suposa. En parla amb Ramon Caus Director del Saló Expoelèctric Formula E.

En l'espai "Aules que sumen" Sonia Quer posa damunt la taula la desmotivació dels alumnes a les aules. En parla amb el responsable de la Fapac al Baix Llobregat Joan Ramon Torres.

I en l'espai d'actualitat "L'aigua clara", Montse Hidalgo, parla del projecte Castor, la planta situada a les costes del Baix Maestrat, i que s'ha desmantellar amb un cost elevadíssim per l'usuari. En parla amb el Síndic de Greuges Rafael Ribó.

I amb la bona música i l'espai per l'entreteniment arribem al final del programa.

Tot plegat en l'edició nº704.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada