dilluns, 27 d’octubre del 2014

Dilluns 27 d'Octubre

Començarem la setmana repassant l'actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l'agenda d'activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, la televisió i la comunicació etc.

A les 10.30h en l'entrevista del matí parlem amb el Regidor de Joventut Jordi Tapies, amb ell fem balanç del Zero 2014, les jornades de joves creadors que s'acaben de celebrar al nostre poble.

Els dilluns com  cada setmana repesquem entrevistes seccions de la setmana anterior que volem ressaltar, així avui tornarem a escoltar Mariona Coderch, la personal shopper del programa parlant de tendències i moda, en aquest cas d'ulleres.

També tornarem a escoltar a Gemma Cazorla que ens visita cada quinze dies els dijous, i que tornem a escoltar avui dilluns.

I el primer dia de la setmana també escoltem les seccions que ens serveixen des de La Xarxa, així avui escoltem l'espai dedicat a l'ensenyament, "Aules que sumen", l'espai d'economia "Cinc cèntims", la secció d'actualitat "L'Aigua clara" i de salut "Pel bé de tots".

Tot plegat en l'edició nº709.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada