dimarts, 4 de novembre del 2014

Dimarts 4 de novembre

Començarem la setmana , després que ahir no vàrem fer programa, repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l'agenda d'activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h en l'entrevista del matí ens visita Manuel Villanueva, que ens parla del recital poètic dedicat a Machado, que portarà a terme el proper dissabte a la biblioteca de Vilassar de Mar.

A les 11h arriba la tertúlia dels avis i les àvies de la ràdio, com com cada dimarts ens parlen de l'actualitat, de les seves receptes de cuina, les seves poesies, articles esportius etc.

A les 12h una setmana més des de la biblioteca municipal de Vilassar de Mar ens acosten les recomanacions literàries. Avui el torn és per Sol Teixidor.

I a les 12.30h visita la ràdio la vilassarenca Ruth Pérez Castro. La Ruth és una jove estudiant de periodisme i ciències polítiques que a través del seu treball de recerca "El malson de l'emigració. Història de la meva família" acaba de guanyar un premi a nivell europeu "Eustory España". El treball ha estat el guanyador d'entre un centenar de feines provinents d'Espanya, Portugal, Argentina, Colòmbia i Perú. El premi li entregaran el proper dissabte a Màlaga.

Tot plegat en l'edició nº714.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada