dijous, 12 de febrer del 2015

Dijous 12 de febrer

Començarem l'edició d'aquest Dijous Gras  repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar Maresmel'agenda d'activitats previstes, el temps, les noticies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h i en aquest especial d'aquesta jornada en que s'inicia el Carnaval 2015, entrevistem a Andreu Boher. Des de "Carns Boher" ens parlen de la tradició de la butifarra d'ou i les diferents varietats que han preparat aquest any. A les 12h serà amb nosaltres desde "Triticum", empresa que gestiona "El Forn de la Juliette", el seu responsable Xevi Ramon que ens parla de les novetats de pa que preparen aquest cap de setmana, amb pa de butifarra d'ou i pa de coca de llardons.

A les 11h arriba l'espai "Parlem de sexe" on Mirexblood ens aporta coneixements i temes variats sobre els temes relacionats amb la sexualitat. Avui amb un especial sobre disfresses.

A les 11.30h anem al teatre amb Joana bamb les estrenesrecomanacions i les entrevistes als protagonistes de l'escena catalana.

A les 12h Hector Torreblanca ens acosta la prèvia dels esports del cap de setmana. Els partits previstos dels equips i les diferents disciplines esportives del nostre poble.

I la recta final de l'edició dedicada a l'entreteniment musical.

Tot plegat en l'edició nº752. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada