dimarts, 24 de febrer del 2015

Dimarts 24 de febrer

Començarem com sempre repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar Maresmel'agenda d'activitats previstes al nostre poble, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h tornarem a escoltar la xerrada mensual que ens fan els Mossos d'Esquadra des de l'ABP de Premià de Mar i en la qual parlem de varis temes de seguretat. Divendres van parlar de "bulling" i "ciberbulling". Entrevista que va conduir Robert Maza, i que avui tornem a escoltar.

A les 11h arriba una setmana més la tertúlia amb els avis àvies de la ràdio, amb les seves receptes de cuina, les seves poesies, temes d'actualitatarticles esportius etc. moderats per Joana Hernández.

A les 12h arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal del nostre poble. Avui ens visita Sílvia Cantos.

I la recta final de l'edició en la segona entrevista del matí l'alcaldable per ERC a Vilassar de Mar, Damià Del Clot, ens parla de la XIV edició de la Calçotada Independentista que fan al nostre poble el proper diumenge des de la formació junt amb les JERC.

 Com sempre l'entreteniment musical i el temps de concurs que ens situa al final del programa.

Tot plegat en l'edició nº756.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada