dilluns, 2 de març del 2015

Dilluns 2 de març

Començarem repassant l'actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l'agenda d'activitats previstes els propers dies, el temps, les noticies destacades, la música del record etc.

Aquest cap de setmana la noticia al nostre poble ha estat la destitució de cinc regidors de l'equip de govern per part de l'alcalde de Vilassar de Mar.
A les 11.05h el Sr. Joaquim Ferrer ens explicarà en directe el motius que l'han portat a prendre aquesta decisió, i les 12.05h serà el Sr. Joan Roca en representació dels regidors cessats el que exposarà el seu punt de vista sobre aquesta situació.

A les 10.30h tornarem a escoltar l'entrevista que vam fer divendres a una persona que vol preservar la seva identitat. Una noia de El Senegal que va patir mutilació genital, i maltractament. Ara veu la llum gràcies l'ajuda rebuda des de, entre altresserveis socials de l'Ajuntament de Vilassar de Mar. Aquesta xerrada s'emmarca dins la col·laboració entre les regidories de comunicació serveis socials, en que un cop al mes ens parlen del pla d'igualtat en general i de temes relacionats en particular.

Com cada dilluns apart de repassar el més destacat de la setmana anterior, també comptem del "Contingut en xarxa", les seccions que ens arriben des de la Xarxa de Comunicació Local.

Escoltarem l'espai d'economia "Cinc Cèntims" on Montse Hidalgo avui ens parla de la "bretxa salarial", és a dir el terme que s'utilitza per parlar de la diferència salarial que tenen homes si dones per realitzar la mateixa feina.

En l'espai d'actualitat "L'aigua Clara" la mateixa Montse Hidalgo ens parla avui de la notícia que ha portat a mobilitzar-se els clubs amb esport base sense ànim de lucre davant els fets que els fan viure sota la pressió tributaria i laboral.

En el tercer espai de la xarxa, "Aules que sumen", l'espai dedicat a l'ensenyament, Anna Rull ens parla de l'alimentació saludable.

Acabarem com sempre amb l'entreteniment musical que ens situarà al final del programa.

Tot plegat en l'edició nº760.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada