dilluns, 19 d’octubre del 2015

Dilluns 19 d'octubre

Començarem repassem l'actualitat de serveis Vilassar de Mar Maresmel'agenda d'activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, etc.

A les 10.30h entrevistem a Margarita Ors, una de les organitzadores del XIX Festival de Titelles Vilassar de Mar Firobi, que s'ha celebrat aquest passat cap de setmana. Amb ella en fem balanç.

Emprenem el fil dels dilluns amb les seccions que ens fan arribar cada setmana des de La Xarxa, l'espai d'economia "Cinc Cèntims" ens parla avui del pas de la crisi per les economies particulars, i posa en evidència que la cultura econòmica no és una caracteristíca de la nostra societat.

Tornarem a escoltar una entrevista que fèiem la setmana passada a l'actor català Francesc Orella, protagonista de la serie Merlí de TV3, en la que també hi apareix l'actor vilassarenc David Solans.

En l'espai d'ensenyament "Aules que sumenAnna Ruiz parla de la comunicació escola - pares, i d'una APP que ha dissenyat l'empresa "Tokapp School" per millorar aquesta comunicació. En parla amb l'impulsor Javi Romero.

En l'espai "l'Aigua ClaraMontse Hidalgo parla del recent 75è aniversari de l'afusellament de Lluís Companys. En parla amb Jordi Finestres, periodista especialitzat amb la divulgació històrica, que acaba de treure un llibre que es diu "Retrat d'un magnicidi, les últimes hores del President Companys".

I per tancar les seccions amb La Xarxa escoltarem Anna Ruiz amb "Pel bé de tots". En l'espai de salut es tracta de com educar en una millor protecció davant de les malalties venèries. En parla amb la Dra. Lola Bou, dermatòloga i experta pionera el coneixement de malalties de transmissió sexual a Barcelona.

I avui tornarem a escoltar l'entrevista que li fèiem a  Patrici Bultó, Director Tècnic de Biologia i Manteniment de l'Aquarium de Barcelona. recordarem el tour virtual per aquestes fantàstiques instal·lacions.

Tot plegat enm l'edició nº821.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada