dilluns, 26 d’octubre del 2015

Dilluns 26 d'octubre

Començarem repassant l'actualitat de serveis Vilassar de Mar Maresmel'agenda d'activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, etc.

Al llarg del mati escoltarem dues entrevistes que portàvem a terme la setmana passada, tornem a parlar de la campanya de vacunació de la grip que es va presentar i va donar el tret d'inici ahir. Tornem a escoltar l'entrevista que li fèiem al Dr. Jesús Bernad.

I també tornarem a escoltar una entrevista que ens va fer especialment il·lusió, ens visitava el company David Martos que després de col·laborar molts anys amb Vilassar Ràdio i en el nostre programa, emprèn una nova aventura professional. La temporada passada ja formava part de El Terrat, particularment en el programa "En el aire" que presenta Andreu Buenafuente, aquesta temporada seguirà com guionista però ho farà des de Madrid, encetant una nova etapa. Tornem a escoltar el que va donar de sí aquella entrevista.

Emprenem el fil dels dilluns amb les seccions que ens fan arribar cada setmana des de La Xarxa, l'espai d'economia "Cinc Cèntims" ens parla avui que de la possibilitat de ser feliç a la feina i que a més això és rendible econòmicament. Montse Hidalgo parla avui amb David Tomás director de Ciberclick, una empresa que l'any 2014 van guanyar el premi a la millor empresa per treballar. Ara presenten el llibre "Empresa más feliz del mundo", 11 claus per reinventar la professió i gaudir de la feina.

En l'espai d'ensenyament "Aules que sumenAnna Ruiz parla de l'educació i ensenyament a esportistes professionals. Parla de la gestió de la carrera d'un esportista, i ho fa amb Ivan Peña Aranda ex futbolista professional que junt amb una companya ha engegat un projecte d'educació emocional als esportistes.

En l'espai "l'Aigua ClaraMontse Hidalgo parla del càncer de mama, ara tot just dies després que es celebrés el dia internacional contra aquesta malaltia. Parla dels factors de curació l'importància d'un diagnòstic precoç. De tot plegat en parla amb Lourdes que fa 13 anys va superar aquesta malaltia.

I per tancar les seccions amb La Xarxa escoltarem Anna Ruiz amb "Pel bé de tots". En l'espai de salut avui parla amb Adrián Seminario, portaveu de l'ONG Anesvad que porta 20 anys en lluita contra el trafic d'éssers humans al sud est asiàtic. l'ONG publica dades impactants, que coneixerem dies després de la celebració del dia mundial contra l'explotació de dones, nenes i nens.

Tot plegat en l'edició nº826.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada