dijous, 3 de desembre del 2015

Dijous 3 de desembre

Començarem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar Maresmel'agenda d'activitats previstes, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h passen per la ràdio en l'entrevista del matí, Rosa Torres i Toni Rubio, dos vilassarencs que gestionen l'associació "Entramat".

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l'edició 

A les 11h arriba el "Parlant de sexe" amb MirexBlood, on avui parlem de regals eròtics i com sempre, amb les recomanacions de temàtica sexual. Recordeu que tenim en marxa el concurs d'il·lustració eròtica i amb la col·laboració de "Crazy Love".

A les 11.30h com cada dijous arriba Joana Hernández amb la secció de teatre, en la qual ens porta les estrenesrecomanacionscartellera i les entrevistes als protagonistes de l'escena catalana. Avui passa per la ràdio Abel Folk.

A les 12h escoltem l'entrevista que Joan Escofet ha fet a l'associació de pessebristes i modalistes de Vilassar de Mar, sobre els pessebres en general i el diorama en particular que presenten a Can Bisa des del dimarts 8 de desembre i fins el 10 de gener.

I durant l'última hora escoltem l'espai d'actualitat de La Xarxa, "L'aigua clara"i també escoltarem l'espai d'ensenyament que cada setmana ens acosten, "Aules que sumen".

Tot plegat en l'edició nº845.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada