divendres, 11 de març del 2016

Divendres 11 de març

Començarem l'edició d'aquest malauradament històric 11 de març, repassant l'actualitat de serveis de  Vilassar de Mar Maresme, l'agenda d'activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h tornarem a escoltar l'entrevista que Joan Escofet feia a a la cantant Sussana Hernández que amb el duet que forma amb Gustavo Rocha actuen diumenge a les 19h a la Sala Petita de l'Ateneu, dins el cicle "Va de Jazz i Músiques Tranquil·les".

A les 11h parlem de creixement personal des de "Arrels MM". Avui amb Laia Lisa i Marià Garcia parlen la vessant terapèutica de les notícies que giren a l'entorn de l'estat econòmic dels polítics, arran de la noticia de que 64 diputats reclamen un sou de 2800€ per què no troben feina.

A les 11.30h passa per la ràdio Turu Fernández, ànima del projecte Clams, ens explica tota la història i parlem del concert d'aquest diumenge a la Sala Clap de Mataró.

A les 12h i fins el final de l'edició parlem amb el nostre especialista en el món del cinema series de televisió Txema Lasaga. Com cada mes ens visita per parlar de les estrenes recomanacions.

Tot plegat en l'edició nº880.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada