divendres, 1 d’abril del 2016

Divendres 1 d'abril

Començarem l'edició repassant l'actualitat de serveis de  Vilassar de Mar Maresme, l'agenda d'activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h parlem de creixement personal des de "Arrels MM". Avui amb Laia Lisa i Marià Garcia no poden estar amb nosaltres per motius professionals, però escoltarem una secció de fa unes setmanes en la que vam parlar de la frustració i els seus efectes.

A les 11h parlem amb Judit Neddermann, la cantant vilassarenca que avui presenta el seu segon treball discogràfic, "Un segon", al Sant Andreu Teatre de Barcelona. Parlem amb ella en les hores prèvies del concert.

A les 11.30h arriba l'espai de La Xarxa "Famílies i escoles", secció que normalment escoltem els dijous, avui excepcionalment arriba la secció, i parlem de nenes i nenes amb alta sensibilitat.

A les 12h Robert Maza entrevista a la regidora Núria Arasa per parlar de la celebració de la Setmana de Salut que enguany arriba a la cinquena edició.

A les 12.15h escoltem el "Cinc cèntims" l'espai d'economia familiar i domèstica de La Xarxa.

Tot plegat en l'edició nº887.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada