dissabte, 23 d’abril del 2016

Especial St. Jordi, 900.

Aquest dissabte 23 d'abril celebrem St. Jordi i en particular celebrem el programa 900.

Des de les 10 i fins les 12h estarem fent el programa des del C/ St. Pau, davant de la ràdio i us volem convidar a celebra-ho amb nosaltres.
A les 10h començarem amb música. Ens visiten el grup vilassarenc "Sant Pau Rumb Band", el grup liderat pels vilassarencs Enric Neddermann i Miquel Galocha, que el proper mes de maig treuen el seu primer disc, amb la rumba i la festa com a bandera. Parlarem amb ells i ens regalaran un una actuació en directe.

A les 10.30h escoltarem "L'altre St. Jordi", amb David Martos, que ens posarà el punt d'humor. Amb ell entre altres coses repassarem els llibres que no s'han de b per St. Jordi.

A les 11h serà el torn per les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal. Passarà per l'estand Mireia Martínez que ens farà portarà diferents gèneres literaris per la festa del llibre.

A les 11.30h visita el nostre programa la regidora de comunicació Raquel Zamora, amb ella parlem de la informació de proximitat i ens explicarà com celebra una de les festes més emblemàtiques de l'any.

Podeu comentar el programa per les xarxes socials Facebook i Twitter amb l'etiqueta #StJordi900

Amb tot avui celebrem St. Jordi i l'edició nº900. 

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM QUE HO HA FET POSSIBLE!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada