dijous, 9 de juny de 2016

Dijous 9 de juny

Començarem l'edició d'aquest dijous recordant la secció que escoltem els primers dijous de cada mes. El "Parlant de consum", l'espai que ens porta a parlar amb Oriol Contreras, responsable de l'OMIC (Oficina Municipal d'Informació al Consumidor), que en aquesta ocasió ens va parlar d'una estratègia comercial que utilitza Endesa per la captació de nous clients.

Seguirem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar Maresmel'agenda d'activitats previstes, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l'edició 

A les 11h arriba el "Parlant de sexe" amb MirexBlood, la sexòloga del programa que ens parla de vàries temàtiques sexuals

A les 11.30h com cada dijous arriba Joana Hernández amb la secció de teatre, en la qual ens porta les estrenesrecomanacionscartellera i les entrevistes als protagonistes de l'escena catalana.

A les 12h arriba la secció de La Xarxa "Famílies i escoles" en el que posem damunt la taula tot el relacionat amb la relació entre els centres educatius i les famílies.

Amb l'entreteniment musical arribem a les 13h.

Tot plegat en l'edició nº922.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada