Començarem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l'agenda d'activitats previstes al nostre poble, les notícies destacades, el temps, la música del record etc.
A les 10.30h parlem amb Andreu Boher, responsable de Carns Boher, que en motiu de la IV edició del concurs "As de Repiques" ha elaborat una hamburguesa dedicada a l'event de percussió. Ens en vindrà a parlar.
Amb tot invertim els primers 60 minuts.
A les 11h cuinem en directe amb "Cuines del món", una setmana més amb Xavier Boluda cuinem en directe des de l'estudi. Cuinem de receptes de diferents països del món.
A les 11.25h arriben els conjurs, els somnis, els horòscops, ls vostres consultes, tot plegat amb Paquita Bruixa.
A les 12h arriben les recomanacions literàries, des de la biblioteca de Vilassar de Mar. Cada setmana passen per la ràdio a parlar de publicacions de diferents gèneres. Avui no poden ser en directe amb noslatres i el que farem serà escoltar una de les seccions que ens han ofert al llarg de la temporada.
Amb l'entreteniment musical enfilarem la recta final del programa d'avui.
Tot plegat en l'edició nº912.
A les 10.30h parlem amb Andreu Boher, responsable de Carns Boher, que en motiu de la IV edició del concurs "As de Repiques" ha elaborat una hamburguesa dedicada a l'event de percussió. Ens en vindrà a parlar.
Amb tot invertim els primers 60 minuts.
A les 11h cuinem en directe amb "Cuines del món", una setmana més amb Xavier Boluda cuinem en directe des de l'estudi. Cuinem de receptes de diferents països del món.
A les 11.25h arriben els conjurs, els somnis, els horòscops, ls vostres consultes, tot plegat amb Paquita Bruixa.
A les 12h arriben les recomanacions literàries, des de la biblioteca de Vilassar de Mar. Cada setmana passen per la ràdio a parlar de publicacions de diferents gèneres. Avui no poden ser en directe amb noslatres i el que farem serà escoltar una de les seccions que ens han ofert al llarg de la temporada.
Amb l'entreteniment musical enfilarem la recta final del programa d'avui.
Tot plegat en l'edició nº912.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada